BK Amager tabte trods pragtpræstation fra Jordan Naughton

BK Amager måtte søndag eftermiddag se sig besejret af Bears Academy, der kunne tage en vigtig sejr i kampen om en topplacering i Pro B-rækken.
Billede: 1st Down Photo
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

BK Amagers Jordan Naughton var her, der og alle vegne da Amagerkanerne søndag eftermiddag tog imod Bears Academy. Naughton var rystende god og leverede 30 point og tog hele 16 rebounds, heraf ti offensive, men desværre for BK Amager var Naughton´s pragtpræstation ikke nok til sejr. Bears Academy besejrede Pro B-konkurrenten med cifrene 61-80 og tog en vigtig sejr i kampen om en topplacering i Pro B-rækken.

Det Aarhusianske mandskab fik en god start på kampen, hvor de kom stærke ud til første periode og satte sig meget hurtigt på kampen. Bears Academy så ud til at være i kontrol i begge ender, mens hjemmeholdet var udfordrede.

Bears Academy fik hurtigt sat gang i pointproduktionen og var på samme tid vågne defensivt. Det samme gjaldt dog ikke for Amager – tværtimod. Bears formåede adskillige gange at kvæle og stresse Amager-angrebet. Fem turnovers af Niki Tamjidi i løbet af kampens første ti minutter gjorde det heller ikke lettere for Almir Zecos mandskab. Tamjidi endte kampen med ti turnovers. Første periode blev vundet af gæsterne med 8-23.

En føring på 15 point efter ti minutter gav gæsterne momentum, men føringen ændrede sig ikke markant og lå resten af kampen omkring de 15 point. I starten af anden periode var Aarhus-holdet ellers ved for alvor at stikke af fra BK Amager, men hjemmeholdet kæmpede for at holde liv i kampen. Bears Academy kunne gå til pause foran med 12 point.

Hjem til Aarhus med sejr i bagagen

Det var altså blot 12 point, der adskilte Amager og Bears ved anden halvlegs start. Amager, der i dagens kamp var uden stortalentet Jonathan Klussmann, havde i takt med, at de kom længere ind i kampen fået bedre styr på deres spil, men det blev aldrig til en tæt affære i Amagerhallen.

Bears Academy var fortsat bedst i anden halvleg og kunne køre sejren hjem. Tredje periode blev vundet med 12-18, og fjerde periode blev vundet med 19-20. Med sejren tog Bears Academy et vigtigt skridt mod en topplacering i Pro B-rækken og en plads i slutspillet. Sejren sætter dermed pres på Copenhagen Basketball, der er i direkte kamp med Bears Academy om tredjepladsen i Pro B. Bears har seks kampe tilbage i grundspillet, mens Copenhagen har fem.

Hos Bears Academy var det skarpskytten Anton Harbo, der var topscorer med 16 point.

Se andre spændende artikler