fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bjørnene besejrer kaninerne efter kontrolleret indsats

Bakken Bears vandt første opgør i semifinaleserien mellem de aarhusianske bjørne og Svendborg Rabbits.

www.ry-foto.dk Fotograf: Per Bille

Torsdag aften blev dette års semifinaler skudt i gang, da Bakken Bears tog imod Svendborg Rabbits.

Bakken Bears var forhåndsfavoritter, og bjørnene levede også op til favoritværdigheden, da de tog en sejr på 106-90.

Det var særligt i reboundspillet, at Bakken dominerende Rabbits, og dette var i sidste ende en af de afgørende faktor i, at det også var Bakken, der kunne løfte armene i vejret som sejrherre. Rabbits hang på langt hen i kampen, men havde ikke det, der skulle til for at tage en sejr.

Bakken Bears var uden Darko Jukic, mens Svendborg Rabbits var uden Richard Granberry.

Tempofyldt affære

Det var Bakken Bears, der fik den bedste start på opgøret. Mod slutningen af første periode begyndte aarhusianerne at trække fra og udbygge sit forspring. Selvom Bears var foran med 16 point midtvejs i anden periode, og Rabbits havde fået en svær start, fik det ikke udeholdet til at vakle i troen på en sejr.

Som halvlegen kom nærmere, lykkedes kaninerne med at skære i Bakkens forspring, så svendborgenserne blot var bagud med fem point. Rabbits slap dog trykket og måtte gå til pause bagud med 60-45.

Hjemmeholdet fortsatte, hvor de slap, og udbyggede føringen i løbet af tredje periode, indtil kaninerne steppede op og fik sat en god periode sammen, hvorfor udeholdet også vandt tredje periode med to point.

Mod slutning af sidste periode fik kaninerne nok en gang barberet lidt af Bakkens forspring, hvorfor de med syv minutters spil igen øjnede overraskelsen. Svendborgenserne var bagud med otte point, og lugtede dermed blod, efter Bakken Bears-mandskaber var faldet i kadence.

Dette var samtidigt et wakeup-call for Bakken Bears, der fik løftet niveauet og afvist fynboerne, der må drage hjem med et nederlag i bagagen.

Bakken-bænken gjorde udfaldet

Hos Bakken Bears var bedste mand Michel Diouf, der leverede 16 point, 10 rebounds, 4 assists, 1 steals og 2 blocks. Han var dog ikke ene mand om at levere en god præstation, da Ryan Evans og Deshawn Stephens begge lavede 16 point.

Kampens topscorer skal dog findes hos Svendborg Rabbits, da Brandon Norfleet lavede 22 point.

Næste kamp i serien bliver mandag d. 26. april kl. 19, når Rabbits tager imod Bakken hjemme i Rise Sparekasse Arena.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.