fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Betal hvad du vil for at se Bakken Bears & Horsens IC i aften

Ja, du læste rigtigt.

I aften, ved Bakken Bears’ åbningskampen mod Horsens, kan man kvit og frit se en kamp og få sig en hotdog. Dog er det på ingen måde “kvit og frit” mentalitet Bakken bærer med sig ind til kampen, idet aftenens projekt er dedikeret til udsatte grønlandske børn gennem projektet ”Verdens mest berejste pølsevogn”.

Beløbet der bliver samlet i aften går nemlig ubeskåret til børnene, så man opfordres naturligvis til at være i sit gavmilde hjørne ved afslutningen af kampen.

(Foto: Per Wied)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.