fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bestyrelsen på plads hos Copenhagen Wolfpack

Copenhagen Wolfpack har passeret endnu en vigtig milepæl med etablering af en bestyrelse for samarbejdet.
Copenhagen Wolfpack
Pressemeddelelse: Formand for bestyrelsen bliver Henrik Dissing. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Jens Bredo, Jan Gundersen, Helge Homann og Niels Jørgen Jensen. Frem mod sæsonstart vil yderligere to bestyrelsesmedlemmer bliver udpeget. Henrik Dissing er glad for at bestyrelsen er på plads:- For at vi kan være i stand til at tage konkurrencen op med landets bedste baskethold, er det afgørende at vi skaber et eluteniveau for aktiviteterne uden for banen. Det er ikke nok, at vi har en stærk spillertrup og en dygtig trænerstab. Vi skal også have etableret en stærk organisation, et godt sponsorprodukt, god styring af økonomien, aktiv kommunikation mm. For at bygge dette op er det godt, at vi nu har en bestyrelse, der bringer markante erfaringer og netværk ind i projektet.

Ikke mindst når det handler om sponsorsøgning og opbygning af erhvervsnetværk vil den nye bestyrelse hurtigt kunne levere en afgørende forskel. For Copenhagen Wolfpack er det centralt, at vi ikke alene baserer vores eliteprogram på kontingentbetalinger fra ungdomsspillere og sekundaer. Det har ikke noget med elite at gøre og er en model der ikke kan vokse. Det kan vores program.

Tværtimod er det vores målsætning, at denne del udfases så hurtigt som muligt. Vi skal kunne skabe indtægter fra erhvervslivet, fordi vi kan levere nogle ydelser, som de finder relevante. Et af vores mål er derfor at vi vil være en foretrukken partner for erhvervslivet. Vi kan ikke hamle op med, hvad Brøndby, FCK og FC Nordsjælland tilbyder, men efter disse vil vi kunne levere det mest attraktive produkt for erhvervslivet.

Bestyrelsen vil også kunne sikre, at vi får en gennemtænkt overgang fra tre, små klub-programmer til et fælles, stort eliteprogram. Blandt andet skal vi finde det rigtige tidspunkt til at ansætte folk i organisationen. Her bringer bestyrelsen særdeles værdifulde erfaringer med sig fra både erhvervsliv og store, offentlige organisationer, afslutter Henrik Dissing med at fortælle.

 Bestyrelsen for Copenhagen Wolfpack:
Formand Henrik Dissing, Programleder, Miljøministeriet
Kasserer Finn Olsen, F. O. Revision
Jens Bredo, Økonomichef, Rosendahl
Helge Homann, Group CEO, ICOM, tidl formand for DBBF
Niels Jørgen Jensen Direktør Nytflottag, tidl bla direktør Svendborg Rabbits
Jan Gundersen, Direktør, JG Connect, tidl direktør for Koncernservice, Københavns Kommune

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...