fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bears gjorde kort proces med Supermen

DeVaughn Akoon-Purcell og Chris Christoffersen var blevet hjemme i Århus, da Bakken tog på besøg i Nørrebrohallen, men kampens udfald var der aldrig tvivl om. Bears viste hele deres bredde frem og vandt to sikre point.

Fredag aften startede Bakken Bears deres triologi af Basketligakampe i weekenden. Bakken besøgte Nørrebro, hvor Stevnsgade Supermen stod klar. Det var kamp mellem ligaens treer og ligaens bund.

Selvom Stevnsgade stadig lå nederst i tabellen, var det et hold med fornyet selvtillid efter, at de havde vundet to ud af deres sidste tre kampe. Første sejr kom hjemme mod Wolfpack, dernæst tog de på tur til Sydfyn og besejrede Svendborg Rabbits i deres kaninhul. I tirsdag sluttede sejrstimen så, da Team FOG Næstved besøgte Nørrebrohallen.

Selvom mange holder ferie i denne uge og søger med bjerge i nord og syd, er der ingen pause til Bakken. De er i gang med en NBA-lignede situation med fire kampe på fem dage. Første kamp var torsdag ude mod Horsens, som blev vundet. Bjørnene var i aktion fredag mod Stevnsgade, lørdag mod Randers og søndag mod Hørsholm.

På grund af den travle weekend havde DeVaughn Akoon-Purcell og Chris Christoffersen fået fri og var blevet i Aarhus.

En klasse til forskel

Bakken Bears lagde hårdt ud med et fuldbanepres, som voldte i Supermen problemer. I angrebet viste gæsterne heller ingen nåde, og gik gang på gang inside til Michel Diouf, som blev dækket op af den 14 centimeter mindre Mike Flowers.

Stevnsgade havde svært ved at score og hver gang, de lavede et lille run, havde Bakken et modsvar. Adama Darboe og Tony Bishop havde begge 15 point ved halvleg og var varme fra downtown. Tre ud af fire af Darboes trepointsforsøg havde fundet vej igennem nettet, mens Bishop havde ramt begge af sine forsøg. Tony Bishop leverede også to dunks i det sidste minut af halvlegen. 36-57 var stillingen efter de første to perioder.

Anden halvleg bød på mere af det samme, men Steffen Wich begyndte at eksperimentere lidt mere med sine line-ups. Flere gange så man den 202 centimeter høje David Kristensen dække Stevnsgades guards op. Starterne (Darboe, Bishop, Diouf, Doug Wiggins og Darko Jukic) brugte det meste af fjerde periode på bænken. Måske var det derfor, at Stevnsgade havde deres bedste periode i kampens sidste. Stevnsgade vandt sidste periode 29-22, men det var ligegyldigt for resultatet. Bakken fik sig en sikker 25 points sejr – 78-103.

Tony Bishop blev kampens topscorer med 22 point. Marius Sørensen gjorde debut for Bakken i denne sæson og spillede en flot kamp med ti point og flere akrobatiske scoringer omkring kurven. Med aftenens sejr indtog Bakken andenpladsen i Basketligaen.

Filip Rajovic blev igen Stevnsgades mest scorende spiller med 19 point. Supermen har nu ti dage til at gøre sig klar til næste kamp. Den kamp er også mod Bakken Bears – denne gang i Århus.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.