fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bears Academy trak det længste strå mod Værløse

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Foto: Per Bille - Ry-foto.dk

Værløse Blue Hawks har nu tabt tre kampe i streg i Basketligaen.

Lørdag blev den kedelige stime af nederlag udbygget, da Værløse Blue Hawks blev besejret i Aarhus af Bears Academy med 74-69.

Holdet fra Nordsjælland startede sæsonen på fremragende vis med tre sejre i fem kampe. Blue Hawks trak sig sejrrigt ud af kampe mod Bakken Bears, Svendborg Rabbits og BK Amager. Bjørnene og Kaninerne blev ganske overraskende besejret af Værløse, hvilket satte gang i spekulationerne om Værløses loft.

Men siden sejren mod det sydfynske mandskab i midt oktober har der stået nederlag på menuen for Værløse Blue Hawks, der nu ligger på en niendeplads i Basketligaen.

Med lørdagens sejr ligger Bears Academy på en syvendeplads med tre sejre og fire nederlag hidtil.

Sejren mod Værløse kom i hus efter en flot præstation, som startede med en stærk første periode, der blev vundet med 25-12. Efter de første ti minutter af kampen var Værløse bagud med 13 point, men gæsterne brugte de følgende to perioder på at få indhentet det aarhusianske hjemmehold, der var bagud med to point inden fjerde periode.

I fjerde periode leverede Bears Academy en præstation lig første periode, hvorfor Bears Academy kunne sejre med 74-69.

Kampens topscorer var udeholdets Mikkel Hauge med 19 point. For Bears Academy var det Keane Thomann med 16 point.

Værløse Blue Hawks har muligheden for at vende skuden søndag den 27. november, hvor de møder sejrsløse Holbæk-Stenhus.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.