fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen holder på dansk talent

BC Copenhagen har forlænget aftalen med det danske talent Rasmus Secher Winther, der er klar til sin tredje sæson i Basketligaen.

Foto: Matthias Storgaard - Stundouble Media - Grafik: BC Copenhagen

21-årige Rasmus Secher Winther tager endnu en sæson i BC Copenhagen-trøjen.

Det meldte klubben søndag ud på deres facebookside.

” Jeg ser frem til endnu en sæson med nye og spændende udfordringer. Og især at fastholde den gode kultur, vi har fået skabt på holdet de sidste par år.” siger Rasmus Winther til klubbens facebookside.

Rasmus Secher Winther snittede 2,3 point og 1,2 rebounds per kamp i sidste sæson. I alt kom han i aktion i 21 kampe med et snit på seks minutter per kamp.

Nu venter der sig endnu en sæson i Basketligaen for den unge Copenhagen-spiller, og holdets nye cheftræner, Jesper Krone, har store forventninger til den unge forward, der især er en force fra distancen, fremhæver cheftræneren i facebookopslaget.

Den kommende sæson bliver Winthers tredje i Basketligaen hos BC Copenhagen.

BC Copenhagen-truppen til den kommende sæson består i skrivende stund af Andy Ramírez, Martin Poulsen og Rasmus Secher Winther.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.