fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen forlænger med profil og forfremmer ham til anfører

BC Copenhagen har forlænget aftalen med spanske Andy Ramírez, der er klar til sin tredje sæson i København. Ramírez forfremmes samtidig til holdets anfører.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

BC Copenhagen fortsætter samarbejdet med deres spanske stjerne Andy Ramírez.

Det har Nørrebro-holdet onsdag middag meldt ud på deres facebookside.

Andy Ramirez går nu ind til sin tredje sæson som BC Copenhagen-spiller ovenpå en flot sæson, hvor han var en af holdets mest scorende spillere.

Udover kontraktforlængelsen belønnes Ramírez også med en forfremmelse i form af rollen som holdets anfører i den kommende sæson, skriver klubben.

“Jeg er meget spændt på at forblive en del af BC Copenhagen-projektet, og jeg kan ikke vente med at give mig 100% for dette hold. Kom så BC,” udtaler holdets nye anfører i Facebook-opslaget.

Ramirez snittede 12,9 point, 6,3 assists og 5,6 rebounds per kamp for Copenhagen i den forgangne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.