Basketligaen top 5 plays

5.

Femtepladsen på årets første top 5 er indtaget af David Efianayi med et stort blok på sin tidligere holdkammerat, Tylor Ongwae. Ongwae troede formentligt, at han god tid, men havde tydeligvis glemt, hvilken sprængkraft Efianayi besidder, der med voldsom kraft tæskede læderet ud af banen.

4.

På fjerdepladsen er Miki Novovic, den 208 centimeter høje center fra Montenegro, der til dagligt spiller bold i Næstved. Novovic modtog bolden bag buen, hvorefter han fakede en aflevering – et move, der satte Jonathan Jeanne fuldkomment af. Novovic, så dagslys og drev kuglen hele vejen til kurven, hvorefter han aggressivt smed den i nettet.

3.

Tredjepladsen er indtaget af Sidney Umude, der igen sniger sig med på listen. Det kan han takke sine atletiske evner for. Efter et misset skud fra Sebastian Åris, steg Umude op blandt venner og fjender og tæskede læderet i nettet.

2.

Andenpladsen er ligeledes indtaget af en top 5 kending i form af Deng Geu, der ligeledes er benådet med skræmmende sprængkraft. David Efianayi drev bolden op ad banen i transition, hvorefter han så en helt blank Geu. Kun få mennesker på planeten er i stand til at gribe Efianays aflevering. Heldigvis for Horsens er Geu en af dem, der herefter smadrede bolden gennem ringen.

1.

Førstepladsen tager Bakken Bears’ Deshawn Stephens sig af. Stephens viser atter en gang, at han kan ting vi normalt ikke ser i Basketligaen. Stephens modtog bolden, bag buen leveret af Ryans Evans, hvorefter han tog afsæt. Hvis der var tilskuere til stede, vil alle kunne se, at Stephens havde tænkt sig at gøre ubehagelig ting ved ringen, hvilket han gjorde med et rasende dunk. Læg mærke til holdkammeraterne Morten Sahlertz og Darko Jukic. De reagerede dårligt nok – de er vant til det.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Se andre spændende artikler