Basketligaen top 5 plays

5.

På femtepladsen har vi landsholdsaktuelle Phillip Hertz med en feberredning på et broken play. Hertz kaldte glas og sank en dyb treer fra parkeringspladsen.

4.

På fjerdepladsen finder vi endnu engang Bertrand Awana med sit signature move; et monsterblok. Denne gang gik det ud over Nicklas Jønsson, der måtte sande, at Awana er en stor dreng. Awana spædet derefter til med en tung rebound.

3.

Tredjepladsen er delt mellem randersprofilerne Tyre Gathright og Jonathan Jeanne. Førstnævnte viste lidt af hans handles og overblik, da han fandt en helt blank Jeanne, der kvitterede på vanlig vis; med et stort skrald.

2.

På andenpladsen har vi highflyer Viktor Lorenzen fra Copenhagen Basketball. Lorenzen fakede en aflevering tilbage til Nicklas Jønsson, inden han drev forbi Mads Bro. Mikkel Høj Hansen forsøgte at komme til hjælp, men det var for sent. Lorenzen satte af, uden respekt for tyngdeloven, hvorefter han tæskede læderet i nettet, mens han blev fejlet.

1.

Førstepladsen er for anden uge i træk indtaget af ”the human highlight reel” Gage Davis fra de gule. Davis snød først Alante Fenner inden han tog bolden lige ned igennem midten. Samuel Idowu forsøgte at stoppe ham, men Davis havde set sig sur på ringen og han gav den, hvad den fortjente med et monster slam.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Se andre spændende artikler