Basketligaen top 5 plays

5.

På femtepladsen har vi Svendborgs stolthed, Sebastian Aaris, og hans yderst spicy and one play. Aaris’ landsholdsmakker, Phillip Hertz, blev sat af Aaris’ første step, hvorefter han fejlede ham. Det var Aaris bedøvende ligeglad med. Med et hårdpresset up and under smed han kuglen i nettet.

4.

Fjerdepladsen er indtaget af Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal, der lavede et kolossalt blok, hvilket sendte Brantley Bynum, det omvandrende highlight, afsted i en kontra, som han naturligvis afsluttede med et skrald.

3.

På tredjepladsen har vi ligeledes en randersspiller denne gang i form af borgmester Chris Nielsen. Chris tog bolden mod kurven, kiggede mod hjørnet, men smed kuglen bag nakken til en helt fri Rasmus Bach, der kvitterede med to point. Læg venligst mærke til Randers’ bænk, der nærmest var i chok over Chris’ kreativitet. Borgmesteren sluttede i øvrigt kampen med 36 point.

2.

Andenpladsen tager Patrick Burke sig af. Burke blev sendt af sted i en kontra, af Nicklas Jønsson, hvorefter han tog, Gabriel Román Bennássar, en tur i blenderen med et iskoldt spin move efterfulgt af et skønt skyl.

1.

På første har vi Horsens’ finest, Gage Davies, der tog sagerne i egen hånd. Efter bolden blev inbounded drev han først forbi Anton Harbo. Derefter oplevede Thomas Lærke, Davies’ hurtighed, da han blev sat af. Slutteligt måtte en af ligaens mest prominente forsvarsspillere, Michel Diouf, acceptere hans plads på ugens fullcourtplakat, da Davies tæskede bolden forbi ham og i nettet.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Se andre spændende artikler