Basketligaen top 5 plays

5.

Vi starter ugens top fem med et hidsigt steel af Anton Harbo, der tog kampen på gulvet mod to Svendborgspillere, der måtte se til mens Harbo, sendte en Bakken kontra igang, der endte med to point efter et eurostep af Glenn Cosey

4.

På fjerdepladsen har vi den hjemvendte søn Adama Darboe. I sin kamp nummer 199 i Basketligaen mod Svendborg Rabbits. I et tæt el classico stak Darmoe kniven i Svendborgs vindermulighed med en iskold treer til stillingen 94-87 med et halvt minut tilbage.

3.

Tredjepladsen er indtaget af Brandon Tabb og Jacob Enevold Jensen. Førstnævnte tog Bears Academy tilbage til skolegården med et skønt move, og en assist som Enevold afsluttede med et dunk.

2.

David Efianayi tager andenpladsen med et svæv af en anden verden. Igen måtte Bears Academy tillade et highlight. Efianayi drev bolden mod kurven, hvorefter han tog afsæt og tæskede bolden i nettet.

1.

Førstepladsen er indtaget af Nikolas Skouen og Gage Davies, der nægtede at tabe i et sandt vanvidsopgør. Dybt inde i double overtime træk Nikolas Skouen op fra dyb og sank en iskold treer med otte sekunder igen. Gage Davies var ikke klar på det, så han tog bolden til kurven, lagde den i, og forcerede triple overtime. Bears Academy vandt sensationelt kampen. Marius Sørensen slog desuden assistrekorden for en enkel kamp med 25 assists – den tidligere rekord var 16.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Se andre spændende artikler