fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Basketligaen præsenterer ny forretningsfører

Det bliver Claus Holm Christensen, der bliver Basketligaens nye forretningsfører. Det skriver ligaen på Facebook.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Claus Holm Christensen er ny forretningsfører for Basketligaen.

Det har Basketligaen tirsdag aften meldt ud på deres facebookside.

Claus Holm Christensen, der til dagligt er havnedirektør for Horsens Havn, har masser erfaring i dansk basket-regi, da han i løbet af årene har været både spiller, træner, dommer og bestyrelsesmedlem.

“Dette er en fantastisk mulighed for mig til at komme tilbage til basketball – til min hjertesport. Jeg har altid fulgt ligaen tæt og været til mange kampe i hele landet. Jeg er sikker på, at vi i Basketligaen har et fantastisk produkt, som vil være interessant for mange sponsorer – tempoet i spillet og den danske ligas niveau er højere end nogensinde; det skal vi udnytte,” siger Claus Holm Christensen til Basketligaens Facebookside og uddyber:

“I Basketligaen er vi på samme tid afhængige af, at vi er en del af et fællesskab, hvor klubberne er konkurrenter på banen og på samme tid samarbejdspartnere på bænken; Det skal vi bygge videre på – sammen,”

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.