fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Basketligaen hårdt ramt af Covid-19

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19, og derfor blev dagens kamp aflyst.

Foto: Basketligaen

Det har været en dårlig uge for fans af dansk basketball. Covid-19 har sat sit præg i Basketligaen, og der er fire kampe, som er blevet udsat i denne runde. Den fjerde kamp, som blev aflyst i denne uge, var kampen mellem Bakken Bears og BK Amager. Det er BK Amager, som er ramt af virussen. Derfor er kampen blevet udsat, og den bliver spillet på et andet tidspunkt, som der lige nu bliver arbejdet på at finde.

Flytningen af kampen sker med fuld overenstemmelse fra begge mandskaber.

Tidligere på ugen blev kampen mellem Svendborg Rabbits og Værløse Blue Hawks aflyst. Det samme gjorde kampen mellem Horsens IC og BMS Herlev, og kampen mellem BMS Herlev og Svendborg Rabbits blev ligeledes aflyst.

 

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.