fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken-profil ude resten af sæsonen

Bakken Bears-profilen Noah Churchill er blevet ramt af en skade, der holder ham ude resten af denne sæson.

Foto: Championsleague.basketball

Bakken Bears må undvære point guard Noah Churchill, som meldes ude resten af sæsonen med en knæskade.

Det oplyser den aarhusianske klub på Facebook.

Skaden opstod efter en træning i sidste uge, hvor hans knæ låste. Knæet blev herefter evalueret af Bakkens fysioterapeuter og en læge, hvorefter han fik foretaget en MR-scanning. Det viste sig, der var tale om en skade i menisken. Fredag morgen i sidste uge blev han opereret og her blev menisken sat på plads.

Operationen var vellykket og den første uge med genoptræning meldes også som værende gået efter planen. Churchill kan se frem til en længere skadespause men forventes klar til næste sæson.

Churchill har i denne sæson snittet ni point, tre assists og tre rebounds på omkring 22 minutter per kamp. Det er dermed en del minutter, der nu er ledige i Bakkens rotation den sidste del af sæsonen.

For Bakken Bears betyder det, at de må undvære det 20-årige talent i den spændende sidste del af slutspillet i Basketligaen. Bakken ligger lige nu på tredjepladsen i Playoff A-gruppen, men med to kampe i hånden, hvilket betyder, at de kan kæmpe sig op på en førsteplads.

Bakken Bears skal i aktion i morgen, den 10. april, hvor de møder Horsens IC. Kampen bliver spillet på Bears’ hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen og starter klokken 14.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.