fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken forventer at præsenterer ny spiller i weekenden

Bakken Bears jamaicanske spiller Orane Chin er kommet meget slemt til skade og skal derfor igennem en operation.Dette betyder samtidigt at hans sæson er slut i Danmark for denne gang.

Han har revet korsbåndet over og også fået skader på menisken, så han spiller ikke mere i denne sæson.

Udtaler sportsdirektør for Bakken Bears Michael Piloz til Fullcourt, og fortæller at hele holdet er kede af over have mistet en vigtig spiller men også en rigtig god ven.

Vi er selvfølgelig kede af at miste Orane, der passer godt ind på holdet – både spillemæssigt og socialt. En dejlig uproblematisk fyr, der kunne have givet os den x-faktor fra forwardpladserne som vi måske vil kunne mangle.

Orane er ligaens nr. 14 i scoring, nr. 13 i rebounding og nr. 13 i effektivitet. Så det er en supervigtig brik i vores spil.
Endelig er Orane ligaens nr 1 i +/- kategorien. Altså: Af alle spillere i ligaen vinder hans hold mest når han er på banen.

Julepausen nærmer sig, og vi kan allerede forvente at bjørnene fra Aarhus præsenterer en ny spiller der skal erstatte Orane Chin i løbet af weekenden fortæller Michael Piloz.

Vi er meget tæt på at indgå aftale med en spiller. Vi håber at kunne offentliggøre i løbet af weekenden.

Navnet kan sportsdirektøren som bekendt ikke afsløre endnu, men han fortæller at det er en spiller der ikke har været i Danmark ført.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det bliver en importspiller, der ikke har været i Danmark før. Det er dog en prioritet at finde en spiller, der har været i Europa før, så vi er sikre på at vedkommende kender og forstår livet som professionel.

Afslutter Bakken Bears sportsdirektør Michael Piloz med at fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.