fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken klar til pokalfinale efter sejr over Randers

Ude mod Randers Cimbria satte Bakken Bears sig tungt på kampen fra start. Randers nægtede at gå fuldkomment væk, men måtte erkende et nederlag på 79-96.

Lørdag eftermiddag var der pokalsemifinale mellem to af ligaens top dogs – Randers Cimbria og Bakken Bears. Randers havde ikke de bedste forudsætninger med to nederlag i bagagen til både Bakken og senest FOG Næstved.

Det var da også Bakken, der startede bedst i form af et 7-0 run anført af en yderst varm Desphawn Stephens. Heldigvis for Randers svarede de hurtigt tilbage og lukkede hullet til 9-9.

 

Der var sandhed fart i feltet og begge hold afsluttede deres possessions uden betænkningstid. Det var dog Bakken Bears, der var længst fremme i skoene både på reboundspillet og i særdeleshed fra trepointland, hvor Randers gentagende gange lod Bakkens skytter stå fri.

 

Randers havde derimod vanskeligt ved at finde nettet, hvilket betød, at Bakken kunne gå til første pause foran med en kommanderende føring på 29-17.

 

Anden periode var præget af uskøn offensiv basket, men begge hold spillede med intensitet i defensiven. Særligt Randers fik strammet op, hvilket gjorde at de kunne reducere Bakkens føring en smule. Randers var dog ugiftige på treeren – heldigvis var Jonathan Jeanne sit sædvanlige selv under kurven, hvor han dominerede og satte adskillige point på kontoen.

 

Trods Randers havde ukarakteristisk mange turnovers satte de en mindre prop i hullet, og var stadig inde i kampen med stillingen 33-47.

Bakkens viste rutinen

Randers kom ud med en anden energi i tredje periode både offensivt og defensivt, hvorfor de kunne lukke holdet til single digits. Bakken havde derimod svært ved at holde Randers fra fadet under kurven, og kom sågar i holdfejl halvvejs inde i tredje.

 

Det var dog som om, at Bakken konstant havde et ekstra gear, de fandt frem hver gang Randers nærmede sig blot en smule. Særlig QJ Peterson viste sig fra sin bedste side, mens han fyldte stats sheetet op med 20 point efter en halv times basketball.

 

Randers nægtede dog at gå væk, og pludseligt havde de reduceret Bakkens føring til otte point med fem minutter tilbage. Men som sagt havde Bakken bare det ekstra gear, der gjorde at sejren reelt aldrig var i fare. Bakken sikrede dermed deres finaleplads med en komfortabel sejr på 79-96.

Dominerende kræfter

QJ Peterson sluttede med 26 point, fem rebounds og seks assists – i en kamp hvor han spillede over 34 minutter. For hjemmeholdet havde Jonathan Jeanne gang i en stærk kamp med 24 point og syv rebounds.

Den anden semifinale, mellem FOG Næstved og Horsens IC, spilles denne søndag klokken 16.00.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.