fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken klar til pokalfinale efter sejr over Randers

Ude mod Randers Cimbria satte Bakken Bears sig tungt på kampen fra start. Randers nægtede at gå fuldkomment væk, men måtte erkende et nederlag på 79-96.

Lørdag eftermiddag var der pokalsemifinale mellem to af ligaens top dogs – Randers Cimbria og Bakken Bears. Randers havde ikke de bedste forudsætninger med to nederlag i bagagen til både Bakken og senest FOG Næstved.

Det var da også Bakken, der startede bedst i form af et 7-0 run anført af en yderst varm Desphawn Stephens. Heldigvis for Randers svarede de hurtigt tilbage og lukkede hullet til 9-9.

 

Der var sandhed fart i feltet og begge hold afsluttede deres possessions uden betænkningstid. Det var dog Bakken Bears, der var længst fremme i skoene både på reboundspillet og i særdeleshed fra trepointland, hvor Randers gentagende gange lod Bakkens skytter stå fri.

 

Randers havde derimod vanskeligt ved at finde nettet, hvilket betød, at Bakken kunne gå til første pause foran med en kommanderende føring på 29-17.

 

Anden periode var præget af uskøn offensiv basket, men begge hold spillede med intensitet i defensiven. Særligt Randers fik strammet op, hvilket gjorde at de kunne reducere Bakkens føring en smule. Randers var dog ugiftige på treeren – heldigvis var Jonathan Jeanne sit sædvanlige selv under kurven, hvor han dominerede og satte adskillige point på kontoen.

 

Trods Randers havde ukarakteristisk mange turnovers satte de en mindre prop i hullet, og var stadig inde i kampen med stillingen 33-47.

Bakkens viste rutinen

Randers kom ud med en anden energi i tredje periode både offensivt og defensivt, hvorfor de kunne lukke holdet til single digits. Bakken havde derimod svært ved at holde Randers fra fadet under kurven, og kom sågar i holdfejl halvvejs inde i tredje.

 

Det var dog som om, at Bakken konstant havde et ekstra gear, de fandt frem hver gang Randers nærmede sig blot en smule. Særlig QJ Peterson viste sig fra sin bedste side, mens han fyldte stats sheetet op med 20 point efter en halv times basketball.

 

Randers nægtede dog at gå væk, og pludseligt havde de reduceret Bakkens føring til otte point med fem minutter tilbage. Men som sagt havde Bakken bare det ekstra gear, der gjorde at sejren reelt aldrig var i fare. Bakken sikrede dermed deres finaleplads med en komfortabel sejr på 79-96.

Dominerende kræfter

QJ Peterson sluttede med 26 point, fem rebounds og seks assists – i en kamp hvor han spillede over 34 minutter. For hjemmeholdet havde Jonathan Jeanne gang i en stærk kamp med 24 point og syv rebounds.

Den anden semifinale, mellem FOG Næstved og Horsens IC, spilles denne søndag klokken 16.00.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.