fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears løb med sejren i Horsens

Anden semifinale endte med en sejr til Bakken Bears i Horsens, som vandt kampen 69-77.

Efter en storsejr til Bakken Bears i første kamp af semifinalerne, skulle Horsens IC ud og jagte revanche. Generelt havde Horsens IC haft det svært mod Bakken Bears i deres seneste opgør. Bears havde inden dette opgør vundet de seneste seks kampe mellem de to.

Vedran Borovcanin kan potentielt have spillet sin sidste kamp i Forum Horsens, og der var en fin stemning i hallen. De fik også mindet publikum om, at dette potentielt kunne være sæsonens sidste hjemmekamp. Men selv med støtten fra tilhængerne, endte Bears med sejren. De vandt kampen på udebane 69-77.

Lavtscorende start

Det var Bakken Bears, der kom bedst fra start, selvom ingen af holdene brændte varme. Darko Jukic var meget velspillende fra start og styrede Bakkens offensive spil. I første periode alene har han otte point og to assists, hvortil han rammer to trepointsskud. Til sammenligning, ramte Horsens slet ikke et trepointsskud i første periode. Jukic og Bjørnene vinder første periode 11-16.

Stjerne tilbage fra skade

Horsens store stjerne, Chris Lykes var tilbage efter en skadespause. Han var dog ikke at finde i startopstillingen, men kom i stedet fra bænken. Horsens fik ikke det ud af deres stjernespiller, som de kunne have forventet. Han tog flere gange nogle mindre gode beslutninger og det var tydeligt, at han gerne ville være Horsens’ helt. Skuddene sad der bare ikke. I kampen skød han én for elleve og ender på seks point.

Horsens bed fra sig

Horsens fulgte med Bears og ved halvleg havde de føringen, 36-35. I tredje periode fulgtes holdene godt ad i store dele af perioden. Til slut går det dog galt for Horsens og Bakken fik bygget et 10 points forspring, ved hjælp af endnu en god periode fra Darko Jukic.

I fjerde periode får Horsens kæmpet sig tilbage i kampen og Koch Bar satte gang i arenaen med et flot ‘putback’ dunk. Mod slutningen af kampen kan Horsens dog ikke holde fast i bolden, og det udnytter Bears til at stikke af igen. Kampen ender 69-77 til Bakken Bears.

For Horsens var det Koch Bar og Liam Churchill, der førte an. Koch Bar spillede en rigtig flot kamp og hev hele 14 rebounds til sig, sammen med sine 18 point. Liam Churchill endte med 15 point og fire assists i kampen. For Bakken var det Darko Jukic og Ryan Evans, der havde mest at byde på. Jukic sluttede af med 20 point samt seks rebounds og fem assists, mens Evans sluttede på 16 point og syv rebouds.

Næste kamp

Næste kamp i semifinalerne bliver spillet i Sparekassen Danmark Basketball Center i Aarhus. Her kan Bakken afgøre serien, mens Horsens skal kæmpe for at få sejren i hus, så de kan spille endnu en kamp foran tilhængerne i Forum Horsens. Kampen bliver spillet mandag den 1. maj klokken 19:15.

 

 

 

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.