fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears straffede stort Randers-kollaps og sikrede førstepladsen i grundspillet

Bakken Bears sikrede fredag aften førstepladsen i grundspillet i Basketligaen, da de besejrede Randers Cimbria med 109-84 efter en dramatisk kamp, hvor dommerne kom i fokus.

Foto: Sebastian Breum - @Basketfotografen

Når Bakken Bears spiller op til deres bedste, er der ingen hold i Basketligaen, der kan matche dem.

Fredag aften var Randers Cimbria på besøg i Sparekassen Danmark Basketball Center, og fredag lignede indledningsvist en af de dage, hvor Bakken Bears, der var ramt af flere afbud, var et stykke fra deres vanligt høje niveau.

Men en begivenhedsrig tredje periode ændrede kampbilledet totalt. Bakken Bears besejrede Randers med 109-84 og sikrede dermed førstepladsen i Basketligaens grundspil

Kollaps i tredje periode gjorde udfaldet – Evans med vild statline

Første halvleg i topbraget i Basketligaen var helt jævnbyrdig, 45-45. De to hold fulgtes ad, og gæsterne fra Randers kunne gå til pause med en god fornemmelse. En overraskelse lå måske og lurede ude i kulissen.

Tredje periode skulle dog vise sig at blive rigtig dyr for Randers, der leverede, hvad der bedste kan beskrives som et kollektivt kollaps – et kollaps, der vendte kampen på hovedet.

Holdet oplevede modgang i form af flere tekniske fejl, der blandt andet resulterede i en udvisning til Randers-cheftræner Charlie Burgess, og det blev straffet af Bakken Bears. Randers mistede koncentrationen og kunne ikke finde et modsvar.

Bakken kørte Randers over i tredje periode, der blev vundet af aarhusianerne med 35-16, og det kom gæsterne aldrig tilbage fra. Bakken Bears satte Randers på plads i anden halvleg og sejrede med 109-84.

Kampens topscorer var udeholdets Josh Fortune med 25 point. Topscorer for Bakken Bears var Gustav Knudsen med 21 point. Både Michel Diouf, Ryan Eva og Deandre Pinckney scorede 20 point for Bakken.

Mest bemærkelsesværdige statistik stod Bakkens Ryan Evans for, idet han leverede en triple-double på 20 point, 11 rebounds og ti assists. En triple-double er en statistik, man næsten på daglig basis støder på i NBA, men i Basketligaen er der langt mellem dem.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.