fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede sikkert over BK Amager

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Foto: Championsleague.basketball

Det var top mod bund, da Bakken Bears lørdag kom forbi Amagerhallen og BK Amager.

Forud for Amagerkanernes møde med de 20. dobbelte dansk mestre havde BK Amager blot vundet to kampe i ni forsøg, så udsigten til sæsonens tredje sejr og to point så ikke just gode ud .

Bakken Bears var i midtugen en tur i Jerusalem, Israel, hvor det danske Champions League-hold krydsede klinger med Hapoel Bank Yahav Jerusalem. Det danske mandskab måtte for fjerde kamp i træk i Champions League forlade banen med et nederlag. Hapoel Jerusalem slog Bears med 89-80.

Dog blev Champions League-braget og den lange hjemtur ikke en faktor i lørdagens ene kamp i Basketligaen.

Bakken Bears, der i forbindelse med kampen blev coachet af assistenttræner Florian Wedell grundet sygdom hos cheftræner Anders Sommer, kontrollerede begivenhederne og besejrede BK Amager med 76-105. Opgøret var Wedells cheftræner debut på liganiveau.

Bears satte sig tidligt på kampen, men i pausen var føringen ikke nær så overbevisende som i tidligere kampe mod BK Amager. Stillingen i pausen var 31-44, så Bakken havde trods alt fået etableret et komfortabelt forspring.

Dette forspring blev blot udbygget i anden halvleg, som aldrig blev særligt spændende. Bakken Bears undgik et comeback til hjemeholdet og kunne derfor forlade Djævleøen med en sejr på 76-105.

Kampens mest scorende spiller var Amagers Magnus Bjørnå med 20 point. De 20 point er Bjørnås season high. Bjørnå sluttede dertil med syv rebounds.

For Bakkens vedkommende var Gustav Knudsen topscorer med 19 point. Det højtflyvende danske stortalent spillede en rigtig flot kampe og leverede flere flotte highlights.

Bjørnene roterede flittigt i opgøret, hvilket rystede godt med minutter af sig til dobbeltlicensspillerne Marcus Vinther og Magnus Høj Madsen, der fik henholdsvis 18 og 13 minutter på gulvet.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.