fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede sikkert over BK Amager

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Foto: Championsleague.basketball

Det var top mod bund, da Bakken Bears lørdag kom forbi Amagerhallen og BK Amager.

Forud for Amagerkanernes møde med de 20. dobbelte dansk mestre havde BK Amager blot vundet to kampe i ni forsøg, så udsigten til sæsonens tredje sejr og to point så ikke just gode ud .

Bakken Bears var i midtugen en tur i Jerusalem, Israel, hvor det danske Champions League-hold krydsede klinger med Hapoel Bank Yahav Jerusalem. Det danske mandskab måtte for fjerde kamp i træk i Champions League forlade banen med et nederlag. Hapoel Jerusalem slog Bears med 89-80.

Dog blev Champions League-braget og den lange hjemtur ikke en faktor i lørdagens ene kamp i Basketligaen.

Bakken Bears, der i forbindelse med kampen blev coachet af assistenttræner Florian Wedell grundet sygdom hos cheftræner Anders Sommer, kontrollerede begivenhederne og besejrede BK Amager med 76-105. Opgøret var Wedells cheftræner debut på liganiveau.

Bears satte sig tidligt på kampen, men i pausen var føringen ikke nær så overbevisende som i tidligere kampe mod BK Amager. Stillingen i pausen var 31-44, så Bakken havde trods alt fået etableret et komfortabelt forspring.

Dette forspring blev blot udbygget i anden halvleg, som aldrig blev særligt spændende. Bakken Bears undgik et comeback til hjemeholdet og kunne derfor forlade Djævleøen med en sejr på 76-105.

Kampens mest scorende spiller var Amagers Magnus Bjørnå med 20 point. De 20 point er Bjørnås season high. Bjørnå sluttede dertil med syv rebounds.

For Bakkens vedkommende var Gustav Knudsen topscorer med 19 point. Det højtflyvende danske stortalent spillede en rigtig flot kampe og leverede flere flotte highlights.

Bjørnene roterede flittigt i opgøret, hvilket rystede godt med minutter af sig til dobbeltlicensspillerne Marcus Vinther og Magnus Høj Madsen, der fik henholdsvis 18 og 13 minutter på gulvet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

35-årige Michel Diouf har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears, oplyser de danske mestre på Facebook.