fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears rutine skød Horsens i sænk

Bakken Bears tog mandag aften i mod Horsens IC i den sidste, og altafgørende DM-semifinale. En sejr betød en finaleplads for begge mandskaber, og der var derfor stort pres på begge hold. Især et hold havde store forhåbninger, for endeligt at få muligheden til at nå finalen efter 7 år(Horsens), imens Bakken Bears havde æren at skulle forsvare som forsvarende mestre. Drømmen blev dog slukket da niveauet atter fejlede.

Gæsterne lagde ellers godt ud, og til forskel for kampen i Horsens var det meget jævnbyrdigt. Intensitet var høj og det kunne mærkes at dette var en afgørende kamp. Horsens gav aldrig slip på hjemmeholdet i første periode, og efter ti minutter stod det 22-19 til Bakken Bears.

Bakken Bears ville det dog anderledes i anden periode, der anført af en fantastisk spillende Andreas Jakobsen, der i kampen skød 7 ud af 11 skud for trepoint, bragte hjemmeholdet foran med 47-38 før halvleg.

Begge hold havde tilsynladende glemt at score efter pausen, idet scoren var 4-2 efter fem minutters spil. De resterende minutter blev dog mere rige på point, hvor Bakken Bears igen udbygger deres føring. Denne gang til 64-49.

Horsens formår heller ikke at komme tættere på hjemmeholdet i fjerde periode på trods af at Chris Christoffersen bliver fejlet ud med hans femte fejl. Det største højdepunkt i fjerde periode var udover Christian Lindbergs to bemærkelsesværdige brændte straffekast, først på den ene side af kurven, og så på den anden, derfor da tilskuerne med stor begejstring brød ud i jubel over endnu en finaleplads i DM-finalerne. Bakken Bears vinder kampen 84-68.

Annonce. Scroll for at læse videre.

En af de større grunde til Horsens IC’s nederlag er vel nok Skyler Bowlin, der har været den bærende kræft for Horsens i denne sæson. I dagens kamp var amerikaneren dog, godt og vel usynlig i hele kampen med blot 8 point. Ikke nok med det, manglede holdet bare endnu en gang niveauet fra de tre første kampe i serien. Til gengæld overtog Andreas Jacobsen spotlyset for Bakken Bears med hele 31 point, og var i den grad en stor årsag til Bakkens sejr.

Imens Bakken Bears møder Svendborg Rabbits i DM-finalen, skal Horsens IC spille om tredje pladsen, og bronzemedaljer mod Randers Cimbria. I finalen har Svendborg Rabbits hjemmebanefordel, imens Horsens IC ligeledes har hjemmebanefordel i bronzekampen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.