Bakken Bears revancher i topbrag og besejrer Randers Cimbria

Det var særligt en flot anden og tredje periode, der gjorde, at Bakken Bears kunne tage sejren over Randers Cimbria i sæsonens andet opgør mellem de to tophold.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Onsdag aften tørnede Basketligaens første- og andenplads sammen i Vejlby-Risskov Hallen i et længe ventet topbrag.

Kampen levede i højeste grad op til den opmærksomhed, den havde fået på forhånd, da holdene viste basket på et højt niveau, og der var en masse flotte plays ud over hele kampen.

Begge hold gik da også ind til kampen i topform, og det kom til udtryk fra tip off, hvor begge hold kom blæsende ud til kampen. Bakken Bears endte med at trække det længste strå, efter at de grundlagde sejren i anden og tredje periode, hvor man fik skabt sig et 15 points forspring til randrusianerne. Dette kunne Randers ikke hente, og Bakken vandt med 107-100.

Randers Cimbria var uden profilerne Jonathan Jeanne, Tyre Gathright og Chris Nielsen.

Anden og tredje periode gjorde udslaget

Hjemmeholdet Bakken Bears gik ind til kampen med 14 sejre på stribe og med blot ét nederlag i sæsonen mod netop Randers Cimbria, da udeholdet slog Bakken med 91-82 i tredje runde.

Randers gik også ind til kampen med syv sejre i streg – senest med en 125-85-sejr over BK Amager, hvor Chris Nielsen brændte banen af med en triple-double bestående af 45 point, 10 rebounds og 10 assists.

Derfor var det også helt forventeligt, at det var to tændte mandskaber, der gik på banen, og at vi fik en tæt slagudveksling i kampens første minutter. Et inspireret Randers-mandskab begyndte dog mod slutningen af perioden at trække fra og vandt perioden med 31-24.

Bakken haltede primært efter, da de ikke kunne ramme deres skud, noget som Randers ikke havde problemer med.

Efter en første periode med mange 3-pointsscoringer, flotte dunks og flere blocks tabte Randers Cimbria pusten i anden periode, hvor Bakken kom blæsende ud og løbende halede ind på Randers.

Lige så inspireret som Randers havde spillet i første periode, lige så inspireret spillede Bakken Bears i anden periode, som de også vandt med 32-23 og kunne gå til pause foran med 56-54.

Anden halvleg startede med få point, men som minutterne skred frem satte Bakken Bears et 23-10 run i gang.

Herfra bølgede kampen frem og tilbage, og selvom det lykkedes Randers Cimbria at presse Bakken Bears i slutminutterne, viste Bakken Bears dog klassen og kørte kampen mere eller mindre sikkert hjem med en 107-100-sejr.

Solide præstationer hele vejen rundt

For hjemmeholdet var bedste mand QJ Peterson, der lavede 25 point, 3 rebounds og 3 assists. Han var dog langt fra ene mand om at gøre en god figur, idet der i høj grad var tale om en holdpræstation, hvilket det faktum, at seks spillere scorede minimum 10 point, er et vidne om.

Hos udeholdet fra Randers var der ligeledes mange fine præstation fra blandt andet David Crisp, der lavede 23 point, 2 rebounds og 7 assists. Derudover lavede Fenton Bradley Jr. og holdets nye mand Preston Bungei begge en double-double med hhv. 20 point og 10 rebounds og 12 point og 14 rebounds.

Næste kamp for Bakken Bears bliver mod på udebane mod Horsens IC d. 31. januar, mens Randers Cimbria hjemme tager imod Team FOG Næstved d. 3. februar.

Se andre spændende artikler