fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears indgår sponsoraftale med Carlsberg

Bakken Bears har indgået et samarbejde med et af landets største brands, Carlsberg, som nu er co-sponsor for Danmarks mest vindende basketballklub.

Med aftalen træder Carlsberg dermed ind i Bakkens brede sponsornetværk, som salgschef Jørgen Rüdinger ser store perspektiver i.

Carlsberg Danmark glæder sig over at være blevet sponsor i endnu et aarhusiansk fyrtårn, denne gang i sportens verden. Bakken Bears har i gennem mange år sat Aarhus på landkortet med fremragende sportslige resultater til følge.

Siger Jørgen Rüdinger, der peger på Bakken Bears’ evne til at kombinere den sportslige og den kommercielle verden som en afgørende faktor for, at Carlsberg har været interesseret i at lave en aftale.

Det er ikke den store kunst for en virksomhed at tegne et sponsorat – det interessante er at skabe et samarbejde. Det gik hurtigt op for os, at Bakken Bears deler vores opfattelse af, at et godt samarbejde handler om at kombinere det sportslige og det kommercielle.

Det er vigtigt i kampen for sponsorernes og publikums gunst, og det er den professionelle tilgang, der har vakt vores interesse. Vi glæder os til at aktivere vores virksomhed og produkter i tæt samarbejde med Bakken Bears.

Konkrete fordel for publikum

Annonce. Scroll for at læse videre.

Carlsberg har allerede været ude af startblokken og blev således præsenteret i sponsorkredsen forud for seneste hjemmekamp mod BC Aarhus, hvor også publikum for første gang kunne stifte bekendtskab med Carlsberg-pigerne, der gik rundt på tilskuerpladserne og solgte øl og vand. Og netop her kunne basketball-fansene for første gang få en idé om, hvad samarbejdet giver af fordele fortæller Jørgen Rüdinger.

Hver gang vores piger solgte en bakke med øl, var der et af ølkrusene i papholderen, som var forsynet med et klistermærke under bunden. Den, der fik kruset med mærket, kunne efterfølgende veksle det til en øl på en café nede i byen. Det er den slags ting, vi har mulighed for på grund af vores brede engagement overalt i byen, og man vil fremover møde en masse andre tiltag.

En blåstempling af projektet

Direktør i Bakken Bears, Michael Piloz, er begejstret for, at aftalen med Carlsberg er kommet i hus.

Det er fantastisk, at vi har kunnet indgå en aftale med Carlsberg. Dels var et af målene med flytningen til Vejlby-Risskov Hallen, at vi kunne generere indtægter ved kampafvikling, og det er samarbejdet med Carlsberg et skridt imod. Desuden er det en blåstempling af Bakken Bears-projektet, at vi kan indgå en aftale med så stor en spiller på sponsormarkedet som Carlsberg.

Afslutter Michael Piloz med at fortælle.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.