fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears henter amerikansk forstærkning med NBA erfaring

Bakken Bears har tilføjet to nye amerikanske spillere til truppen.

Bakken Bears, Champions League
Billede: http://www.championsleague.basketball/

Bakken Bears kunne her til morgen præsentere to nye amerikanere til truppen, Erik McCree og Glenn Cosey. Det sker efter, at de i sidste uge måtte sige farvel til Justin Dentmon og Devaughn Akoon-Purcell, der havde hjulpet holdet med at kvalificere sig til Champions League.

”Vi ønsker at gøre en god figur i Basketball Champions League, og der mener vi, de to spillere kan bidrage. Det er spillere med erfaring fra højt niveau. Men samtidig er det også to spillere, der er sultne efter at få oplevelsen i Champions League,” fortæller sportsdirektør Michael Piloz til Bakken Bears’ hjemmeside.

Forward med NBA erfaring

Forwarden, Erik McCree, kommer til holdet med erfaring fra verdens bedste række, NBA. Her nåede han fire kampe for Utah Jazz, mens han også spillede for deres G-League hold.

De seneste to sæsoner har den 26-årige amerikaner brugt i Italien og Frankrig. Sidste år snittede han 15 point og knap 6 rebounds i den stærke franske liga. Han skød også flotte 43% fra 3’eren.

McCree er 206 cm høj og vejer 103 kilo.

Du kan se highlights fra han seneste sæson i Frankrig her:

Guard med mange år i Østeuropa

Point guarden, Glenn Cosey, har brugt mange år af sin professionelle karriere i Østeuropa, hvor han blandt andet har vundet mesterskabet i Tjekkiet og Letland samt taget en pokaltitel i Polen, hvor han scorede 36 point i finalen.

28-årig Cosey er en lille guard, men Bakken beskriver ham selv som en høj IQ spiller, hvor det er ligesom at have en ekstra træner på banen.

Cosey er 183 cm høj og vejer 83 kilo.

Du kan se highlights fra Coseys seneste sæson i Slovenien her:

 

 

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.