fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears har fundet deres assistenttræner

For en måneds tid siden kunne Bakken Bears præsentere deres nye cheftræner i form af Anders Sommer, der dermed forfremmes fra sin funktion som assistent til Steffen Wich, der har forladt cheftrænerposten for at træde ind i kommunalpolitik i Smilets By.

Torsdag formiddag blev det så tid til at annoncere hvem, der skal være Anders Sommers makker i næste sæson. Valget er faldet på spanske David Gomez, som skal tilbringe minimum de næste to år i det århusianske.

Det er en assistenttræner med et ganske imponerede CV, som nu skal være en del af Bears-staben. Senest kommer han fra et cheftræner job hos Huesca i den næstbedste spanske række. Tidligere har han været forbi Tyskland, Venezuela og Bolivia’s landshold.

Desuden har han tidligere i karrieren befundet sig i Danmark, da han tilbage i 2015/16-sæsonen var assistent for Hørsholm 79’ers. Det er således en træner, som også har lidt viden om dansk basketball, der træder til for bjørnene.

”Det er en drøm for mig at komme til Bakken Bears – at være en del af en vinderorganisation med et fantastisk projekt, er en afgørende årsag til at komme tilbage til Danmark” udtaler David Gomez selv til Bakken Bears’ facebook-side.

Det bliver spændende at følge, hvordan det nye trænerteam bestående Anders Sommer og David Gomez kommer til at klare det. Sommer selv, ser hvertfald positivt på sin nye partner.

”Han har en smittende positiv energi og er kendt som en hårdtarbejdende taktisk begavelse, der også er dygtig til individuel spillerudvikling,” siger Bakken-cheftræneren.

David Gomez er udset posten som 1. assistent og skal desuden være styrmand i forbindelse med scouting af modstanderholdene.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears