fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears er dansk mester for 7. sæson i træk

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Bakken Bears er dansk mester for 21. gang i klubbens historie.

Den 21. DM-titel blev en realitet efter en sejr på 66-87 på udebane mod Team FOG Næstved, der ikke fik et ben til jorden i anden halvleg, hvor Bakken Bears stak af deres sydsjællandske modstander.

Dermed slutter sæson 2022/23 i Basketligaen med en samlet sejr i finaleserien på 4-0 til Bakken Bears.

Fra kampens start var det ellers Team FOG Næstved, der havde tur i den.

Mandagens hjemmehold var efter første periode foran med 30-24 og fik en noget nær drømmestart taget finaleseriens hidtige forløb i betragtning, men allerede i anden periode mistede Næstved-holdet dampen.

Pointproduktionen gik helt i stå, hvilket betød, at stillingen var helt lige i pausen, 39-39.

Team FOG Næstveds første periode var mere end godkendt, og mon ikke cheftræner Andy Hipsher bad sine spillere forsøge at gentage spillet fra første periode, men det er naturligvis lettere sagt end gjort mod de sultne bjørne, der efterhånden som kampen skred frem kom tættere og tættere på at kunne forberede sig til mesterskabsfest.

Og mesterskabsfest skulle det også blive til denne mandag. Bakken Bears var i tredje periode Team FOG overlegne og kunne således gå ind til fjerde periode foran med 45-60. Bears vandt tredje periode med 6-21, så Næstved-offensiven var fortsat i store problemer.

Bakken vandt også fjerde periode og kunne derfor bryde ud i stor jubel, da kampens timeglas løb ud. Bakken Bears sikrede sig det danske mesterskab med en sejr på 66-87.

Opgørets topscorer var Næstveds Ian Dubose med 21 point. Topscorer for Bears var Michel Diouf med 17 point.

Efter kampen blev Bakken Bears´  Ryan Evans kåret som Finals Most Valuable Player.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.