fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears bankede Holbæk-Stenhus

Bakken Bears sejrede overlegent, da de fredag aften fik besøg af Holbæk-Stenhus i Sparekassen Danmark Basketball Center. Bears vandt med 118-69.

Foto: championsleague.basketball

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears fredag fik besøg af Basketligaen-oprykkerne Holbæk-Stenhus. Bakken Bears bød det unge akademihold velkommen til Basketligaen med et kæmpe nederlag på 118-69 foran en fyldt Sparekassen Danmark Basketball Center. Bjørnene førte fra start til slut og var ikke overraskende Holbæk overlegne.

Holbæk-Stenhus, der fortsat er uden en sejr i Basketligaen, var i store problemer i store dele af kampen mod Aarhus-holdet, der ikke holdte sig tilbage.

Udeholdet fra Holbæk havde dog flere gode momenter i kampen, hvor de, på trods af at være stort bagud, kæmpede fremfor at smide håndklædet i ringen. Især holdets præstation i anden periode er noget, de kan tage med hjem til Holbæk.

Bakken Bears indledte i tirsdags deres gruppespil i Basketball Champions League, hvor modstanderen hed MHP Riesen Ludwigsburg. Det tyske hjemmehold var særdeles velspillende og blæste Bakken Bears ud af banen. De regerende danske mestre blev besejret med 99-58, så det var et sultent Bakken-hold, der mødte Holbæk i Sparekassen Danmark Basketball Center.

Hæsblæsende start

Bakken Bears kom ud til fredagens opgør med lyn og torden. Bakkens Michel Diouf startede scoringsfesten, og efter blot to minutter var hjemmeholdet allerede foran med 8-0, hvilket må siges at have været lidt af en forsmag på, hvordan resten af kampen ville forløbe.

Efter to minutter og 30 sekunder kom Holbæk-Stenhus på tavlen for første gang i kampen ved en hjørne-treer fra Julius Edelved. Holbæk haltede tidligt i første periode efter Bakken, men det unge mandskab kom godt efter ´chokstarten´. Stillingen efter første periode var 29-17.

Holbæk havde efter kampens ti minutter allerede smidt bolden væk ti gange, mens Bakken havde lavet to turnovers.

Bakken Bears-klubmanden Morten Sahlertz, der rundede 600 kampe for Bears i forbindelse med Champions League-kvalifikationen, kom tidligt ind i kampen og gjorde et rigtig fint bidrag.

Cruise-control

Anden periode startede nøjagtigt ligesom første: med Bakken i førersædet. Værterne startede anden periode med to store highlights af henholdsvis Gustav Knudsen og Deng Adel – begge assisteret af Noah Churchill.

Efter to minutters spil af anden periode var Bakken allerede foran med 20 point, 37-17. Holbæk-Stenhus havde i den grad ryggen mod muren, men de unge gutter kæmpede sig tilbage i perioden og spillede generelt en flot anden periode. Holbæk, anført af Gustav Winther, der leverede 11 point og fire rebounds i første halvleg, kunne derfor gå til pause bagud med 54-38.

Hjemmeholdet vandt anden periode med 25-21, hvilket Holbæk kunne være meget tilfredse med.

Resten af kampen forløb til gengæld helt og holdent på Bakkens præmisser. Tredje periode blev vundet af aarhusianerne med 34-11, hvilket definitivt lukkede kampen. Bears var i fuld kontrol og cruisede en overbevisende 118-69-sejr hjem til stor begejstring for de mange fremmødte fans.

Topscorer i kampen var Deng Adel med 23 point.

Udeholdets mest scorende spiller var Gustav Winther med 14 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...