fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken 17 år i træk i top 4

Tre kampe, der resulterede i tre sejre til Bakken Bears i kvartfinalen mod Hørsholm 79ers. Holdet fra Nordsjælland var desuden deres cheftræner Bogdan Karaicic pga. karantæne, da de torsdag aften gæstede Aarhus. Bakken Bears vandt overlegent over gæsterne med 90-68, og placerede sig derfor for 17. år i træk, videre blandt landets fire bedste hold.

Læs også: Hørsholm må undvære deres cheftræner i torsdagens kvartfinale

Fullcourt fangede Bakkens Bears landsholdsguard Frederik Hougaard Nielsen for at høre om kampen:

Mine tanker og følelser lige nu fortæller mig, at det er dejligt at være i semifinalen. Fed opbakning i Vejlby-Risskov hallen forleden, det sætter holdet enormt stor pris på!

Bogdan Karaicic sad som nævnt over med en karantæne i kampen. Men slutresultatet ville ikke have været anderledes ifølge Frederik selvom Bogdan havde haft mulighed for at dirigere hans tropper fra bænken.

Det har selvfølgelig påvirket hørsholm at de var uden Bogdan i dag, men om det har påvirket slutresultatet er jeg ikke sikker på. Det havde selvfølgelig være anerledes for dem at have den normale styrmand på bænken, men hvordan det havde gået hvis han havde været der, finder vi jo aldrig ud af.

Men cadeau til Hørsholm for at have spillet en god serie og en flot sæson.

Næste opgave for Bakken Bears bliver Horsens IC, der tidligere i sæsonen har formået at besejre de forsvarende mestre. Opgøret bliver et sandt drama, og Frederik Hougaard spår bjørnene en gode chancer i denne serie.

Jeg er sikker på vores chancer imod Horsens er gode, vi skal have en god træningsuge og så er jeg sikker på vi nok skal være klar mandag den 25ende.

Jeg håber selvfølgelig på at vi vinder serien 3-0, men for at det skal ske skal vi spille op til vores højeste niveau hver kamp.

Afslutter Frederik Hougaard Nielsen med at fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.