fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Andreas Jakobsen fortsætter hos Bakken Bears

Andreas Jakobsen, der netop har rundet 30 år, fortsætter hos Bakken Bears, hvor han har spillet siden 2005. Andreas Jakobsen har i sine otte sæsoner hos Bears vundet seks danske mesterskaber og fem pokaltitler, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Andreas Jakobsen er manden, der virkelig kan løfte sit spil, når der er pres på – således spillede Andreas nogle af sine bedste kampe i den fjerde og femte DM-semifinale og i den syvende DM-finale.

Læs også: Ny super-guard til Bakken Bears

Den 187 cm høje guard, der stammer fra Holbæk og inden Bears var to sæsoner i USA, er blandt landets bedste guards, og med ham på holdet bliver Bears igen blandt medaljefavoritterne.

Andreas Jakobsen siger: ‘Jeg føler stadig jeg kan bidrage til holdet i jagten på flere titler. Jeg er meget spændt den nye sæson 1 i post-Jens-Jensen-æraen. Jeg glæder mig til en spændende trup med en blanding af unge og rutinerede – men ikke gamle – spillere.’

Læs også: Derfor skal Bakken Bears ud i Europa! Del 2

Aftalen gælder for en enkelt sæson. Udover Jakobsen har Bears til den kommende sæson aftaler med Søren Ege, Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Morten Sahlertz samt amerikanske Kenny Barker.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.