fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Amerikansk center på plads i Horsens

Horsens IC ser ikke ud til at kunne beholde Will Harris i endnu en sæson, og man har samtidigt mistet Mike St. John der fortsætter karrieren i Rumænien. Derfor har klubben været nødsaget til at anskaffe sig ny forstærkning i form af en amerikaner. Som Fullcourt erfarede få uger tilbage, og som man kunne læse på rygtebørsen ved at klikke her, er der nemlig tale om et nyt navn i dansk basket nemlig Keane Thomann.

Om den nye amerikaner fortæller HIC-formanden følgende til Horsens Folkeblad:

– Det er længe siden, vi havde en spiller af tilsvarende størrelse. Vi har haft brug for en spiller, som kan tage kampen op mod de store fra de andre hold. F.eks. Chris Christoffersen fra Bakken Bears, siger HIC-formanden.

Keane kommer fra en tilværelse hos Missouri Southern, som er et at de absolut bedste collegehold i NCAA2. Der har han i år domineret med sine 211 centimeter og ca. 120 kg. Keane scorede imponerende 21,5 point pr kamp, 7,9 rebounds og 1,2 blocks, hvilket gav ham den flotte hæder All-American.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.