fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Almir Zeco: – Vi vidste hvad vi ville

SISU fik en fantastisk start på sæsonen, da man søndag eftermiddag besejrede Team FOG Næstved på hjemmebane med hele 82-61. Københavnerne har næsten det samme hold som sidste år, og med lille tilgang på holdet af diverse ungdomsspillere og et par nye udlændinge har cheftræner Almir Zeco altså formået at skabe et rigtig godt hold til den kommende sæson.

SISU’s cheftræner fortæller i et interview til Fullcourt efter kampen, at han ikke synes at denne sejr var overraskende, og at han er glad for at se at holdet har så mange muligheder for at rotere i både forsvar og angreb. Han understreger dog samtidigt at han tror at Næstved i løbet af sæsonen bliver meget bedre.

Jeg synes ikke at det er en overraskende sejr, dog er pointforskellen måske en anelse for stor. Jeg ved ikke hvem det er der har spået Team FOG Næstved en tredje plads i ligaen, men vi har et rigtig godt hold, med mange muligheder så vi kan rotere i løbet af hele sæsonen i både forsvar og angreb. På den anden side har Næstved rigtig mange gode spillere og en rigtig god træner.

Jeg tror at deres største problem er at de har så mange nye spillere, og selvfølgeligt tager det tid før de sammenspilles som et komplet hold. Team FOG Næstved er en af de bedste hold i ligaen, og de bliver højest sandsynligt et top hold i denne sæson.

Almir Zeco tror desuden at SISU ikke spillede op til deres maksimum i søndagens opgør, og at holdet stille og roligt vil formå at løfte niveauet endnu højere.

Selvfølgeligt håber jeg at vi kan fortsætte med at spille på denne måde og vinde. Vi spillede en rigtig god første halvleg imod Næstved, og jeg er sikker på at dette ikke var vores maksimum. Vi har også en del nye spillere som er i gang med at spille sig til rette på holdet, og derfor forventer jeg at vores spil bliver meget bedre.

Til sidst fortæller københavnernes træner at det han var stor tilfreds med var den vilje, og målrethed som holdet havde under hele kampen.

Det jeg allermest var tilfreds med var at vi gik ind i kampen aggressivt med stor vilje og lignede et hold der under hele kampen vidste hvad vi ville, så vi kunne opnå vores mål. Vores eneste mål i dag var desuden en sejr.

Se stats fra kampen ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort