fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Adrian Casas fortsætter i det jyske

Randers Cimbria har endnu en spiller plads for den kommende sæson, nemlig den spanske forward Adrian Casas Filip.

Adrian Casas - Randers Cimbria - Per Wied

Pressemeddelelse: Randers Cimbria har forlænget aftalen med den spanske forward Adrian Casas Filip. Den spanske spiller, der netop har afsluttet en flot sæson for Cimbria, vender dermed tilbage til Danmark når ferien i hjemlandet er overstået.

Helt ferie bliver det dog ikke for Adrian. Han skal nemlig giftes med sin Ana. Ana som også var med ham i Randers sidste sæson, bliver altså fru Casas Filip når deres bryllup skal stå til august. Bryllupsrejsen bliver så en rejse retur til Danmark, hvor Adrian efterfølgende skal starte træningen op med resten af holdet.

Med i aftalen med Adrian er, at han skal være med til at profilere Randers Cimbrias ungdomsafdeling via skolebesøg, arbejde med ungdomsholdene i Randers Cimbrias ungdomsafdeling m.v.

Sports- og Teamkoordinator Tonny Mattern nævner Adrians personlighed som et kæmpe plus.

– Adrian er bare et godt menneske! Og at han så er en rigtig dygtig og talentfuld basketball spiller, det tæller bare op. At få ham tilbage til holdet giver os mere stabilitet, hvilket har været noget af det vi har søgt efter. Vi kender ham og han kender os. Vi får hver dag mange henvendelser fra spilleragenter, der har spillere, der måske på papiret minder om Adrian (eller andre af vores spillere), men der er kun en Adrian og ham er vi glade for at få tilbage. Han har et stort talent og vil vokse utroligt meget med Vladimir som træner. 

Læs også: Chris Nielsen fortsætter som forventet i Randers, imens Jakob Wang stopper

Vladimir Ruzicic, kommende cheftræner i Randers Cimbria, siger omkring Adrian.

– Med Adrian har vi endnu en spiller der kan dække flere positioner. Sidste sæson blev han spillet ind på holdet. I den ny sæson vil han udvikle sig mere. Han er en god holdspiller og vi er glade for at have ham med”.

Den 24 årige forward siger selv om sin kontraktforlængelse:

– Jeg er meget glad for at skulle tilbage til Randers i endnu en sæson. Jeg kan ikke vente med at få startet sæsonen og slutte mig til mine gamle holdkammerater og møde de nye. Det ser ud til at vi får et meget solidt hold. I sidste sæson gjorde vi et fantastisk arbejde men fik ikke afsluttet som vi fortjente. Næste sæson kan vi nå alt.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...