fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings uden chance mod mægtige Bakken Bears

Aalborg Vikings var uden chance da de gæstede Aarhus og de forsvarende mestre fra Bakken Bears.

Nicolai Iversen - Per Wied

Gæsterne fra Aalborg Vikings fulgte egenligt godt med i første periode af kampen – men efterfølgende begyndte det at gå alt for stærkt. Bakken Bears satte nemlig tempoet op og en sejr var allerede i sigte ved halvleg, hvor aarhusianerne førte 52-34. I tredje og fjerde periode satte Bakken Bears yderligere til, og vandt sikkert over Aalborg med 104-75.

I kampens optakt nævnte vi at Aalborgs amerikanske trio skulle være de bærende kræfter for holdet i denne kvartfinale, samtidigt med at de danske profiler skulle præstere. Dette var desværre ikke tilfældet idet kun to (Joe & Hillary) af Aalborgs tre amerikaner præsterede i dag, imens blot en af de danske profiler spillede op til niveau, nemlig Mads Kofoed Rasmussen. Joey Haywood blev lukket helt ned af Bakkens guards, og havde derfor ikke mulighed for at udfolde sig som vi normalt plejer at se ham.

I den anden lejr derimod kunne 10 af holdets 12 spillere sætte point på kontoen, hvor hele otte spillere i Bears-trøjen fik 10 eller flere point i kampen. Dette i sig selv siger meget om niveau forskellen mellem de to mandskaber. På trods af at Vikingerne kæmpede bravt for at holde sig inde i kampen, var dette altså bare ikke nok i dag.

Bakken Bears bedste spiller blev Nicolai Iversen med 17 point, 9 rebounds og 2 assist. For Aalborg Vikings var det Joe Burton der med sin double double på 25 point og 11 rebounds kunne kalde sig for holdets bedste spiller i kampen.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...