fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings tager afsked med sportschef Mads Olesen

Efter tre år med arbejde i Aalborg Vikings tager nordjyderne nu afsked med sportschefen Mads Olesen der har sin kontrakt til udløb den 31. marts.Mads Olesen - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: Mads Olesen har valgt at begynde at kigge efter nye udfordringer efter tre sæsoner i Vikings, men åbner dog døren for at lave projekter for Nordjyllands basketballflagskib.

Mads Olesen kom til Aalborg Vikings i sommeren 2011 og har hjulpet med at føre klubben fra et hold i en idrætsforening frem mod en mere kommerciel profil.

Denne kommercielle profil er yderligere blevet efterstræbt i den netop afsluttede sæson, der førte Vikings til 10 sejre og endnu en kvartfinaleplads i klubbens bedste sæson nogensinde.

Organisatorisk melder Aalborg Vikings også snart ud med en ny pressemeddelelse, omkring det nye professionelle set-up, som skal være med til at styrke den daglige drift samt være med til at øge sponsorporteføljen og tilskuertallet yderligere.

Der skal derfor lyde en stor tak til Mads Olesen for hans indsats gennem de seneste 3 år. Aalborg Vikings ønsker Mads Olesen al mulig held og lykke med de fremtidige udfordringer.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne