fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings inviterer til basket fest

I den sidste kamp i grundspillet nu på torsdag inviterer Aalborg Vikings alle til en stor basketball fest, i en skæbnenskamp for både dem og SISU.

Basketball sko - Sko - Ben - Aalborg Vikings - SISU - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: Aalborg Vikings Basketball spiller torsdag hjemme mod SISU Basketball fra Gentofte på live TV. Basketstationen dk4 kommer på besøg, og det er normalt garanti for gode oplevelser i den store hal på Aalborg Stadion, hvor der forventes op mod 1.500 tilskuere, da klubben har lagt fribilletter til download på Vikings hjemmeside.

Aalborg Vikings har haft en godkendt sæson, hvor en slutspilsplads er blevet sikret. Med en sejr kan holdet opnå en delt 5. plads i ligaen, hvilket er den bedste placering i klubbens historie. Vikings er anført af Joey Haywood, der er den mest scorende spiller i Basketligaen, samt Joe Burton, der ifølge statistikkerne er den mest effektive.

SISU kæmper for at slutte på en 5. plads i grundspillet, og vil derfor gøre alt hvad de kan for at vinde. Fra SISU skal man specielt holde øje med de rutinerede spillere som 3 points specialisten Mickey Dennis og den stærke forward Joe Benjamin. På en god dag kan de begge score mange point og gøre det svært for Vikings.

Udover de to skal man også holde øje med en af den danske profil, Mikael Vincents. Han er en robust guard, der har en god forståelse for spillet.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Kampen starter kl.19 og bliver spillet på Aalborg Stadions store hal på Harald Jensens Vej.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.