fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Aalborg tæt på sejr i Horsens

Vikingerne var søndag blot sekunder og millimeter fra at besejre det hold, der ligger nummer to i Basketligaen, oven i købet på udebane i Horsens. Vikings spillede klart den bedste kamp i sæsonen, i en affære, der bølgede frem og tilbage. Holdene skiftedes gennem kampen til at være foran med 5-7 point, og det hele blev afgjort i sidste minut, skriver den nordjyske klub i en pressemeddelelse. Efter kampen sagde coach Olesen:

“Det er frustrerende at vi taber kampen, men forhåbentligt er det også et tegn på at vi begynder at få det nye hold spillet sammen. Luis Guzman er stadig kun 70%, men han viser tegn på at kunne blive en klassespiller, og er måske den general på gulvet vi har manglet. Vi er der helt klart ikke endnu, men vi er på vej”.

Drengene fra Nordjylland var oppe med to i sidste minut, og Horsens spillede bolden rundt og rundt uden at kunne finde et skud, men med kun sekunder tilbage af 24-sekunders uret fandt de en fri Daniel Friedrich, der under pres sendte en 3-points scoring i netmaskerne. Vikings fik bolden igen med 30 sekunder tilbage, og fik et godt skud afsted, der hoppede ud. Søren Sørensen var langt over ringhøjde for at rebounde og tippe bolden mod kurven. Bolden lagde sig på ringen, inden den til sidst rullede ud, og Horsens kunne slippe afsted med sejren.

Kampens helt store oplevelse var Anthony Jones, der ramte fem af seks 3-points scoringer, havde et par vilde dunks, og endte med 27 point og 13 rebounds.

Kampen så ellers ud til at starte som forventet. Horsens kommer godt ud fra start. Der er aggressivt forsvar og i angrebet dominerer Skyler Bowlin og Darko Jukic. For Aalborg starter Milan Bjegovic stærkt og han volder HIC problemer kampen igennem. Efter første periode er HIC foran med 22-16, men det bliver hurtigt ændret i 2 periode. Aalborg er klar fra starten og scorer 8 ubesvarede point og bringer sig foran med to. Først efter fire minutter kommer HIC på tavlen, men perioden tilhører Aalborg og i særdeleshed Anthony Jones som scorer 14 point i perioden. Det samme som hele HIC holdet. Ved pausen var Aalborg noget overraskende foran med 39-36.

Tredje periode starter lige med bytning af scoringer. Aalborg begynder dog langsomt at trække fra og kommer foran med 9 point med halvanden minut tilbage af perioden. For Aalborg melder Søren Sørensen sig ind i kampen, mens Skyler Bowlin træder op for HIC. Efter perioden er Aalborg oppe med 57-52.

HIC går over i zone, hvilket giver problemer for Aalborg, og med fem minutter igen bringer Skyler Bowlin HIC foran med 69-61 og Aalborg virker knækket. Vikingerne vil dog ikke ligge sig ned og de kæmper sig tilbage i kampen, men må se sig besejret i den spændende afslutning.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort