fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

43 point i 1. periode for stor mundfuld for SISU

Randers Cimbria stormer videre i jagten på en plads i semifinalen, efter mandagens sejr over SISU på hjemmebane med 99-84. Randers har haft stort succes med at skabe en god kemi på holdet i år, og dette kan tydeligt ses på spillerne både på og udenfor banen.

Netop dette bliver også understreget af Casper Stage Jørgensen i et interview med Fullcourt efter sejren over SISU.

”Hele vores hold består udelukkende af spillere der er villige til at give deres krop og sjæl for den her klub. Vi har en kæmpe glæde og spiller gejst før hver kamp, og det hjælper os virkelig. Vi ønsker alle og tage denne klub så langt som muligt og vi er villige til at være uselviske, og gøre hvad der er bedst for holdet, for at nå vores mål.”

”Alle spillere bidrager med noget. Vi har en virkelig god rytme og gejst på holdet lige nu, og vi giver bolden op for hinanden. alle spillere på holdet har grønt lys til at skyde. I nogle kampe virker det og i andre kampe virker det ikke. I aften virkede det, og alle på holdet bidrog til sejren idag.”

En stor del af æren for den fantastiske første periode, og ikke mindst en rigtig god kamp skal især en af holdkammeraterne have i følge Casper Stage Jørgensen. Nemlig Chris Nielsen der var forrygende og leverede 24 point i første periode. Dog skal der nævnes at Chris Nielsen ud fra statistikkerne kun scorede i første periode.

”Chris Nielsen! Det er ikke svært at score 43 point i en quarter når Chris scorer de 24. Han var brændvarm, og det tænder virkelig holdet op. Vi havde et rigtig godt publikum i ryggen idag, hvilket også er med til at vi er så klar fra start.”

Randers skal i den næste kamp over broen og til Gentofte hvor SISU spiller en vind eller forsvind kamp, og sikkert vil give deres liv for en sejr. Casper Stage kan ikke garantere en sejr, men at holdet vil gøre alt for at bevise at de er det bedste i dette matchup.

”Vi vil i hver fald gøre alt hvad vi kan for at lukke serien i 3 kampe. Mange folk så Sisu-Randers som værende den mest spændende serie i 1. runde, og vi vil gøre alt for at bevise at vi er det Bedste hold med stort B.”

Afslutter Casper Stage Jørgensen med at fortæller til Fullcourt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....