fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears skal igennem hård Champions League kvalifikation

Bakken Bears har to gange tidligere deltaget i den prestigefyldte Champions League turnering, og i år er det store mål endnu engang at komme med. Tidligere i dag blev der foretaget lodtrækning for både kvalifikationen og den eventuelle gruppe, som Bakken Bears ville skulle være en del af, hvis de kommer med i turneringen.

Bakken Bears er seedet i kvalifikationen og træder derfor først ind i semifinalen. Her skal de møde vinderen af opgøret mellem italienske Treviso og engelske London Lions. Til Stiften fortæller sportsdirektør, Michael Piloz, at Treviso var skræk modstanderen, da de sidste år blev nummer seks i Italien.

Hvis Bakken skulle vinde semifinalen så venter enten belgiske Mons, de hollandske mestre i Leiden eller de hviderussiske mestre fra Tsmoki Minsk. Hold som Bakken Bears på papiret ville have en god chance imod.

Holdene spiller om at blive en del af en Champions League gruppe, der består af græske AEK Athen, ungarske Falco Szombathely og lettiske VEF Riga venter. AEK har tidligere vundet Champions League mens de to andre er nationale mestre.

Kvalifikationskampene skal spilles 13.-17. september.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Bakken Bears er i live i Europa, efter at de onsdag aften besejrede London Lions med 95-80.