Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits vandt trods knap så god halvleg

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Arkivfoto: Rasmus Lynge Schmidt

De første 20 minutter var ikke noget særligt at juble over, men Svendborg Rabbits endte alligevel med sæsonens tredje sejr ud af tre mulige, da det unge Holbæk-Stenhus-mandskab lørdag blev besejret med 80-70.

Opgøret blev spillet i Rise Sparekasse Arena i Svendborg, men fra kampens start kom hjemmebanefordelingen ikke just til udtryk.

Svendborg fik slet ikke ordentlig gang i offensiven og missede mange skud, men til deres held var Holbæk ej heller skarpskydende i første halvleg denne lørdag eftermiddag.

Holbæk kunne dog gå til pause foran med ét point, 30-31, men Svendborgs spil var som forandret i anden halvleg, mest af alt i tredje periode.

Det tog sin tid, men Svendborg havde langt om længe fået indstillet sigtekornet, og det gav dem en føring på 59-44 inden fjerde periode. Tredje periode blev vundet med 29-13, og de første ti minutter af anden halvleg var Kaninernes mest opløftende spil i kampen.

Holbæk gav et comeback i fjerde periode et godt skud, og sjællænderne vandt tilmed fjerde periode med 21-26, men det var ikke nok til at indhente Svendborg-føringen og for alvor skabe drama i kampen.

Holbæks Josiah Johnson blev topscorer med 22 point.

Svendborgs topscorer var Malik Miller med 19 point. Miller nappede også 13 rebounds.

Balsa Veljic spillede endnu en flot kamp og sluttede med 14 point, tre rebounds og tre assists. Veljic skiftede forud for denne sæson fra Værløse til Rabbits, og danskerens præstationer hidtil i sæsonen har gjort hans skifte til et af de mest spændende interne klubskifte i Basketligaen denne sommer.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.

Værløse Blue Hawks fik sæsonens første sejr, da Bears Academy tirsdag blev slået med 91-82.