Wolfpack lægger sig alene i spidsen af Dameligaen efter vildt comeback

FOTO: FN Sportsfoto
FOTO: FN Sportsfoto
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I går mødtes BMS Herlev Wolfpack og BK Amager i en formentlig afgørende topkamp i Dameligaen. Inden kampen lå holdene på en delt førsteplads, og da det var næstsidste spillerunde for begge mandskaber, var der lagt op til en vigtig topkamp.

Kampen levede op til alle forventningerne, da Wolfpack kunne sikre sig sejren efter sæsonens vildeste comeback.

Årets comeback

Fra starten af kampen skulle man tro, at de to mandskaber kom fra hver sin liga. BK Amager kørte hjemmeholdet ud af banen. Lidt over midtvejs inde i kampens første periode var Amager foran med hele 4-26, og det lignede, at det kunne blive regulær ydmygelse af Wolfpack. Konsekvensen blev, at Wolfpack skiftede alle fem startere ud, og det gav ny energi til hjemmeholdet.

Wolfpack fik stoppet blødningen, og spillet sig lidt ind på Amager, der dog alligevel havde en 14-points føring ved pausen.

I tredje periode kom Wolfpacks startere tilbage på banen, og så begyndte hjemmeholdet ellers at træde i karakter for alvor. Perioden blev vundet med hele 16-4, og Amager kunne pludselig ikke få bolden i kurven.

Efter en tæt afslutning kunne hjemmeholdets Ellen Iversen endegyldigt sikre comebacksejren, da hun i kampens døende sekunder satte en 3’er i til stillingen 70-65.

Kampens bedste spiller var Wolfpacks Luka Lachenmeier, der endte kampen med 25 point. Derudover havde Emilie Hesseldal en double-double med 11 point og 10 rebounds. For BK Amager blev topscorerne Rikke Fabricius og Ena Viso med henholdsvis 19 og 18 point.

Med sejren er Wolfpack to point foran BK Amager i den samlede stilling, hvor begge hold mangler en enkelt kamp.

 

Se andre spændende artikler