Ugen der gik i Dameligaen: Runde 6

De sidste kampe er spillet i Dameligaen for i år, og BK Amager kan gå på juleferie som etter i den samlede stilling. Få et overblik over årets sidste kampe her.
FOTO: FN Sportsfoto
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

BMS Herlev Wolfpack – BK Amager = 66:71

Emilie Hesseldal starter ud med to hurtige point for Wolfpack og sætter kimen for en imponerende indsat fra hendes side af i kampen. Hele 14 point bliver det til for Hesseldal i første periode, mens Amager fordeler pointene lidt mere ligelig mellem deres startere. Perioden ender 20-14 i Wolfpacks favør.

I anden periode får Amager vendt spillet til deres fordel. Der går næsten fire minutter af perioden, før Wolfpack scorer. I mellemtiden scorer Amager 11 point og kommer dermed foran. Wolfpack får lidt mere tur i den i anden halvdel af perioden, men det er ikke nok til at genvinde føringen. Amager går derfor til pause foran 31-36.

Tredje periode er en lige affære. Emilie Fogelstrøm gør en god figur for Amager, mens Emilie Hesseldal og Ida Tryggedsson Preetzmann dominerer for Wolfpack. Stillingen hedder ved indganen til fjerde periode 47-51 til Amager.

Fjerde periode bliver også en tæt affære. Et par minutter inde i kampen får Wolfpack hentet Amagers smalle føring, og med seks minutter igen er Amager kun foran med ét enkelt point. Herefter træder Emilie Fogelstrøm og Angela Ribarich i karakter for Amager og øger langsomt føringen igen. Wolfpack formår ikke at svare tilbage, og kampen ender derfor med en sejr til Amager på 66-71.

Emilie Fogelstrøm bliver kampens topscorer med 27 point skarpt efterfulgt af Emilie Hesseldal, der scorer 26 point for Wolfpack.

SISU – Hørsholm 79ers = 48:53

SISU ligger ud med at komme foran 4-2, men herefter står der Hørsholm på første periode. Udeholdet scorer 12 point i træk, hvor syv af dem kommer fra Elisabeth Brynaa Hansen. Første periode ender 6-14.

I anden periode fortsætter SISU med at have svært ved at følge med Hørsholm. Elisabeth Brynaa Hansen fortsætter sin gode stime, og Hørsholm kan gå til pause foran 17-38.

I starten af tredje periode ser det ud til, at Hørsholm blot vil blive ved med at øge deres forspring. Men så træder de unge SISU-spillere i karakter og får mindsket forspringet en smule, således de kan gå ind til fjerde periode bagud med 17 point.

Der skal gå henholdsvis 3 og 3,5 min. af fjerde periode, før begge hold kommer på scoringstavlen. Herefter får Asta Vadum Blauenfeldt sat et par treere for SISU, og stillingen hedder pludselig 44-53 med tre minutter igen. SISU forsøger ihærdigt at vende kampen til deres fordel, men de er ikke skarpe nok på deres afslutninger til at indhente Hørsholm. Hørsholm scorer kun to point i perioden, og kampen ender derfor 48-53 til Hørsholm.

Elisabeth Brynaa Hansen bliver topscorer for Hørsholm med 18 point. For SISU scorer Asta Vadum Blauenfeldt 17 point, mens Caroline de Klauman tager 12 rebounds.

SISU – BK Amager = 57:64

SISU kommer bedst fra start med to hurtige treere. Amager svarer igen med en treer fra Safia Sheikh, og så er linjen lagt for en periode, hvor mange af skuddene bliver sendt afsted bag trepointslinjen. Perioden ender 15-16.

Anden periode starter igen ud til fordel for SISU. Josephine Schubart Haabegaard scorer nogle vigtige point for hjemmeholdet. Imens har Amager svært ved at finde kurven, og SISU ender med at vinde perioden. Stillingen ved pause er 31-28 til SISU.

I tredje periode kommer Amager lidt mere på banen. Det unge SISU hold formår stadig at spille godt op mod de noget mere rutinerede spiller fra Amager. Amagers startere begynder dog at dominere i angrebet og formår at reducere forspringet en smule, så de kun er bagud med ét point ved indgangen til fjerde periode.

Fjerde periode er tæt. Amager sætter tre meget vigtige treere i første halvdel af perioden og får dermed opbygget et lille forspring til SISU. SISU svarer igen med to treere, og med tre minutter tilbage af kampen er de bagud med tre point. Amager formår dog at holde SISU fra at hale ind på dem og får øget deres forspring, så de vinder kampen med resultatet 57-64.

Anna Gylling Seilund scorer 23 point for Amager. Michala Nathalie Bork udmærker sig for SISU med 16 point.

Aabyhøj IF – BMS Herlev Wolfpack = 68:85

Aabyhøj kommer bedst fra start med 4-2 efter de første to minutter, men herefter tager Wolfpack over. Emilie Hesseldal og nytilkomne Sofie Tryggedsson Preetzmann er især farlige i angrebet, og Wolfpack kan således gå fra perioden foran 9-20.

I anden periode fortsætter Wolfpack med at dominere. Aabyhøj har svært ved at komme til kurven og misser en masse. Wolfpack er til gengæld brændt varme og scorer 24 point i perioden. Thea Kjedahl Mikkelsen er især godt scorende med 7 point. Holdene går til halvleg ved stillingen 18-44.

I tredje periode gør Aabyhøj comeback, men det er ikke nok til at ryste Wolfpack af sig. Begge ender er præget af mange scoringer. Det er de samme fire spillere fra Aabyhøj, i form af Alberte Rimdal, Camilla Lind Christiansen, Julie Gade Høier og Malene Lind Pedersen, som står for pointene. For Wolfpack fordeler pointene sig mere jævnbyrdigt blandt spillerne. Aabyhøj henter fire point på Wolfpack og kan gå ind til fjerde periode bagud med 22 point.

Laura Nikoline Ziegler er brandvarm i starten af fjerde periode. Hun står for Wolfpacks ti første point og dermed over halvdelen af udeholdets samlede scoringer i fjerde periode. Aabyhøj kæmper bravt for at komme tilbage i kampen og ender også med at vinde perioden 23-18, men det er ikke nok til at hente ind på Wolfpack. Wolfpack vinder kampen 68-85.

Kampens topscorer bliver Malene Lind Pedersen fra Aabyhøj med hele 27 point. For Wolfpack spiller Emilie Hesseldal en god kamp med 19 point og 14 rebounds.

Se andre spændende artikler