Ugen der gik i Dameligaen: Runde 3

Efter en pause grundet landsholdskampe er Dameligaen tilbage igen. Weekenden bød på to kampe, som nu placerer BMS Herlev Wolfpack øverst i stillingen.
BMS Herlev Wolfpack
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

BMS Herlev Wolfpack – Hørsholm 79ers = 74:37

Hørsholm lagde bedst fra start med fem hurtige point, men herefter trådte Wolfpack i karakter og så sig ikke tilbage resten af kampen. Ida Tryggedsson Preetzmann, Emilie Hesseldal og Laura Nikoline Ziegler dominerede i angrebet for Wolfpack og kunne sikre, at holdet kunne gå fra første periode med en føring på 22-10.

Wolfpack lagde også stærkest ud i anden periode. Først fem minutter inde i perioden lykkedes det Clara Marie Busch Madsen at få Hørsholm på scoringstavlen igen. Herefter gik det lidt bedre for Hørsholm, som fik lidt mere held med deres skud, men stadig ikke nok til at indhente Wolfpack. Anden periode endte 18-10 til Wolfpacks favør, hvilket betød, at Wolfpack kunne gå ind til anden halvleg med en føring på 40-20.

Anden halvleg stod fortsat i Wolfpacks tegn, som sikkert cruisede en sejr hjem. Hørsholms spil bar præg af en meget dårlig træfsikkerhed, hvor kun 5 ud af 34 to-points skud gik i kurven. Bedre gik det hos Wolfpack, hvor næsten alle spillere kom på tavlen.

Topscorer for Hørsholm blev Josephine Tullin med 12 points, mens Emilie Hesseldal scorede 17 points for Wolfpack.

Aabyhøj IF – BK Amager = 79:81

Weekendens anden kamp bød på et noget mere spændende opgør. Aabyhøj tog imod BK Amager på hjemmebane, og det var tydeligt at begge hold var sat op til en sejr.

Første periode bød på en masse scoringer fra begge hold. Fem spillere fra Aabyhøj og seks spillere fra BK Amager var at finde på scoringstavlen efter første periode. Perioden endte helt lige med en stilling på 22-22.

Anden periode lykkedes det Aabyhøj at få et lille forspring. Igen bød flere forskellige spillere fra begge hold ind med scoringer. Fire treere fra Aabyhøjs side kunne dog sikre dem en føring på 50-42 ved udgangen af første halvleg.

Tredje periode endte igen helt lige, men i fjerde periode formåede BK Amager at trække fra Aabyhøj. Her trådte især Anna Gylling Seilund og Angela Ribarich i karakter for udeholdet. De to formåede alene at indhente Aabyhøjs føring i de sidste minutter af kampen. Med 20 sekunder igen scorede Angela Ribarich et to-points skud og kunne dermed sikre BK Amager en sejr på to point.

Topscorer for vinderholdet blev Anna Gylling Seilund med 22 points. Nikoline Sandbäck lagde ligeledes 22 point i kurven for Aabyhøj og blev dermed dagens topscorer for hjemmeholdet.

Se andre spændende artikler