Ugen der gik i Dameligaen: Runde 2

Denne uge har budt på to kampe i Dameligaen. Hørsholm 79ers fortsætter deres sejrsstime, mens SISU stadig jagter deres første sejr.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

SISU – Aabyhøj IF = 47:78

Aabyhøj lagde stærkt ud fra start med en hurtig føring på 8-0. Efter to minutters spil kunne Josefine Schubart Haabegaard tilføre de første to point på tavlen til SISU. SISU havde generelt svært ved at finde kurven og missede mange gode chancer og straffeskud.

Anden periode blev domineret af Malene Lind Pedersen, Alberte Rimdal og Caroline Tindal Wich fra Aabyhøj. SISU blev ved med at misse mange chancer, og det betød, at de kunne gå til pause nede med 18 point.

I tredje og fjerde periode kunne Aabyhøj køre en sikker sejr hjem. SISU formåede dog at bide en smule fra sig ved at minimere pointtabet i sidste periode med kun fem point.

Malene Lind Pedersen kunne endnu engang bryste sig af at være kampens topscorer med 19 point. Derudover spillede Caroline Tindal Wich, Alberte Rimdal og Nikoline Sändback en god kamp for vinderholdet. Generelt bidrog hele Aabyhøjs mandskab til sejren, hvor det lykkedes langt de fleste at komme på pointtavlen.

For SISU var Asta Vadum Blauenfeldt den bedste spiller på dagen med 14 point og 11 rebounds.

Hørsholm 79ers – BK Amager = 65:50

Der var lagt op til en yderst spændende kamp, da begge hold ankom til Hørsholmhallen ubesejret. BK Amager er af mange anset som favorit til at tage DM-guldet i denne sæson, hvorfor Hørsholm gik ind til kampen som underdogs.

BK Amager startede ud med en hurtig treer fra Anna Gylling Seilund og lignede et hold, som Hørsholm kunne få det svært med i løbet af kampen. Men syv minutter inde tog Hørsholm føringen og sad efterfølgende på hele kampen. Første periode blev en scoringsfattig affære, hvor Hørsholm kunne gå ind til anden periode med føringen 13-7.

Anden periode stod også i Hørsholms tegn. Mange af holdets spillere bød ind med scoringer, og det betød, at de kunne øge føringen til 34-19 ved pausen.

Selvom BK Amager gjorde et forsøg på at mindske Hørsholms føring, holdt Hørsholm stand i tredje periode. De tillod aldrig modstanderen at komme tættere på, end at de kunne spille uden at føle sig truet. I slutningen af perioden forsøgte head coach Lars Klussmann fra BK Amager at ryste posen og skiftede starterne ud. Det svarede Hørsholm igen på og skiftede ligeledes deres unge bænkspillere ind.

I fjerde periode spillede Hørsholm udelukkende med spillere født i 1999 eller yngre, ligesom BK Amager lod en stor del af deres bænkspillere forsøge at mindske nederlaget. Det lykkedes delvist, da BK Amager vandt perioden med 23-15. Det var dog aldrig nok til at gøre en forskel, og kampen endte således med en sejr på 15 point til Hørsholm.

Gritt Ryder blev Hørsholms topscorer med 14 point. Værd at bemærke for vinderholdet var også den kun 17-årige Alberte Frisch, der viste sit værd i fjerde periode med 7 point. Anna Gylling Seilund og Julie Klug Jungslund scorede flest point for BK Amager med 11 point hver især.

Se andre spændende artikler